Bergamo, Italy

PRIVATE RESIDENCEStudio Bertasa

Sliding wooden windows


Situated in the green landscape of the Val Seriana (Seriana Valley) in Bergamo Province, this villa provides an excellent example of the relationship between architectural form and environmental context. The volumes are luxuriously spread out to create ever changing observation points to the surrounding landscape. Capoferri’s task was to highlight these observations points, integrating windows with various opening types made from quarter-sawn oak.

PROJECT:
Studio Bertasa

CLIENT:
Undisclosed

PLACE:
Bergamo, Italy

YEAR:
2007

NOTE:
Lift&slide windows from wood, pivot doors.

Contact us

To continue, consent must be given to the processing of data for all the purposes better described in the information provided pursuant to art. 13 EU Regulation 679/2016

I agree to the processing of my personal data for the purposes referred to in the information (Privacy Policy)

I agree to receive advertising material concerning the activities, services and products of Capoferri Serramenti S.p.a. (Promotional material)

Newsletter

Sign up for our newsletter to stay updated on the world of Capoferri