Cuneo, Italy

PRIVATE RESIDENCECapoferri

Historic villa wooden windows


Capoferri was asked to collaborate on the renovation of a private residence in the historic center of a small town in the province of Cuneo. The challenge was to provide state-of-the-art windows in wood and bronze in line with the architectural and decorative requirements, adopting profiles that would seamlessly integrate with the pre-existing formal language yet providing the comfort and performance of modern high-end windows. The adopted finishes and details have reinjected the flavour of a historic building into the project without renouncing the spirit of the times.

PROJECT:
Capoferri

CLIENT:
Undisclosed

PLACE:
Cuneo, Italy

YEAR:
2005

NOTE:
Private villa in the historic town center of Cherasco. Traditional style windows in wood, and thermally broken in true bronze.

Contact us

To continue, consent must be given to the processing of data for all the purposes better described in the information provided pursuant to art. 13 EU Regulation 679/2016

I agree to the processing of my personal data for the purposes referred to in the information (Privacy Policy)

I agree to receive advertising material concerning the activities, services and products of Capoferri Serramenti S.p.a. (Promotional material)

Newsletter

Sign up for our newsletter to stay updated on the world of Capoferri